maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen viettoa hyvässä seurassa, ihanassa lämmössä

Se oli juuri ennen kuvaa oikein ryhdikkäästi korvat hörössä, mutta kun otat kameran, niin...

Pääsiäistä on vietetty ja lämpimistä keleistä nautittu. Taavin ruokavalioon on tehty myös tässä viikon sisään muutoksia (oluthiiva jätettiin purkin loppuessa pois, samoin Greenline-puuro on pikkuhiljaa jäämässä pois ja siirrytään kokonaan kuivaan ruokaan, joka sis. 2dl mysliä ja 1dl juureksia) ja nyt jännään, että tuleeko mahaoireita vai pysyykö olo hyvänä. Parina päivänä on ollut niin lämmintä ja on tehty reippaita lenkkejä porukassa, ettei hikoilusta ole voinut sanoa juuta tai jaata. Ilme on ainakin vielä pirteä ja jalka nousee, joten ei huolta!





Perjantaina Taavilla oli vapaa, joten eilen se tulikin oikein hörinän kanssa pihatosta, kun huutelin sitä portilla. :)

Käytiin ajolenkille porukalla, Camu ja Taavi saivat molemmat kaksi henkilöä kärryihin istumaan. Taavi vaan on niin onneton kävelijä, että jäi kokoajan Camusta jälkeen. Otettiin sitten ravilla kiinni ja se sopi Taavillekin hyvin. Lenkki sujui tosi hyvin, paitsi yhden traktorin kanssa meinasi käydä köpelösti. 


Traktori sattui tulemaan juuri sellaisessa kohdassa, että oli pakko pysäyttää Taavi, jolloin se ahdistui edestäpäin tulevaa traktoria, alkoi peruuttaa, jolloin kärryt alkoivat uhkaavasti lähestyä syvää ojaa. Pomppasin pois kyydistä ja nappasin pääpuolesta kiinni, tilanne rauhoittui heti, kiskottiin kärry ylös ojanreunalta ja jatkettiin matkaa. Sama traktori tuli myös uudelleen vastaan paluumatkalla, mutta silloin ei ollut mitän ongelmaa, koska Taavi sai kävellä eteenpäin ja menin vielä varmuudeksi viereen kävelemään. Edes samaan aikaan ohikiitänyt juna ei saanut Taavia hätiköimään. :)
Hiki tuli talviturkissa, mutta vain sopivasti ja Taavi saikin ekan hikipesun tänäkeväänä.

Otettiin myös pääsiäiskuvia. Taavia tosin kiinnosti enemmän ruoho, kun poseeraaminen. Ja ne jänönkorvat, siinä vaiheessa se alkoi jo anella armoa. :D





Kyllä siitä on rasvaa lähtenyt! Kaula on kaventunut ja säkä alkaa erottua. Karva vaan on kapisen näköinen nyt..


Tänään sitten käytiin maastossa yhdessä, mukana oli Camu, Taavi ja Mauno ratsastajineen. Lenkki meni hyvin, mitä nyt muut saivat odotella meitä käyntipätkillä. Ravissa me kyllä pysyttiin mukana. :) Käytiin näyttämässä  muillekin maastoja, mitä ollaan syksyn ja talven aikana löydetty, kun tuolla on tosi kivoja lenkkejä!

Taas oli lenkillä tullut vähän hiki ja Taavi sai syödä myös vähän vihreää. Nyt alkaa olla jo sen verran, että pääsee vähän makuun. :)




Kylmä-, lämmin- ja puoliverinen

Ja sama toisinpäin tullessa. ;)




3 kommenttia:

  1. Nyt oli kyllä hevoset väärinpäin kuvassa! Olis pitäny olla ensin kylmäverinen, sitten puolikas ja viimeisenä lämpönen.. Höh! :D

    - Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. :) Mut eikös se mene niin, että kv + lv = pv. ;D

      Poista
    2. Niinnojoo, onhan se noinkin :D

      - Sanni

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.