torstai 10. huhtikuuta 2014

Kaikenlaista mukavaa tekemistä


 
Taavi on liikkunut koko alkuviikon reippaasti. Tiistaina käytiin ratsain maastoretkellä ja mentiin ihan reippaasti. Taavi jopa puuskutteli välillä pidempien laukkapätkien jälkeen ja sen pinta tuli nihkeäksi, muttei varsinaisesti hikiseksi. Taavi oli ihan pikkiriikkisen happaman oloinen, mutta se piereskeli lenkillä paljon, joten olisiko ollut vähän ilmaa mahassa. Muillakin hevosilla oli ollut samaa vaivaa, mitä lie ovat syöneet.

Keskiviikkona käytiin 7 kilometrin kärryajelulle Taavin kanssa. Se oli taas oma normaali itsensä, joten en ehkä vielä huolestu. Lenkillä se oli reipas, harmi, että hiekkatiet alkavat mennä koviksi. Annoinkin Taavin hölkytellä melko hitaasti isommilla hiekkateilla ja sitten metsässä se menikin oma-aloitteisesti kovempaa, mentiin laukkaakin. :)

Nyt torstaina pidin sillä vapaan, koska en itse jaksanut tehdä mitään. Viikon aikana kertyneet univelat painavat päälle, mutta onneksi huomenna on perjantai! Mulla on muutamakin idea Taavin kanssa puuhasteluun huomiseksi.

Myös pyörteet on tutkittu ja laskettu, mutta analysointi odottaa vielä itseään. Ehkäpä viikonloppuna. ;)



(Tallilla pikku-kiliä hoitamassa käynyt ell oli katsonut myös Taavia ja todennut sen hyväkuntoiseksi ja lihavuudeltaan sopivaksi nyt, painomittanauhan viimeisin lukema maaliskuussa 537kg eli paino pudonnut tämän mukaan noin 60kg (tämähän on toki vain suuntaa antava), senteissä sään takaa on lähtenyt noin 10cm)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.