sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Rennompaa puuhailua

Tänään käytiin sitten Taavin kanssa vaan kevyesti lenkillä, kun eilen meni ylirankaksi. Kyllä harmittaa vieläkin!

Hain Taavin ulkoa ja annoin sisällä lisää ruokaa (oli juuri syömässä ulkona). Taavi vaikutti olevan hyvällä tuulella, eikä juurikaan arkonut kupeiden harjausta. Lisäksi kupeet olivat oikein pehmeät ja hyllyvät, ei ollenkaan pinkeät!

Laitoin tänään satulan ja ihan suitset kuolaimineen pitkästä aikaa. Taavi teki pihalla samassa kohtaa uukkarin, kun toissapäivänäkin.. En tiedä mihin liittyy, on säikähtävinään jotain. Riiviö.
Mentiin samaa reittiä sinne pellolle, kun eilenkin, tarkoituksena nostaa se vasen laukka yhden kerran. Ensin tuli pari väärää, mutta rauhoitin tilanteen ja pyysin uudelleen tälläkertaa ihan käynnistä, tuli vasen ja Taavi sai porkkanan. Sitten taas tuli yksi väärä ja uusi yritys hitaammasta vauhdista, vasen nousi ja laukattiin koko matka tallille asti. Laukka pyöri _hyvin_ ja pysyi yllä ilman pyytämistä koko matkan.

Käytiin tallin pihassa kyselemässä kisoista palaajilta, että kuinka sujui ja sitten lähdettiin vielä vähän tielle verkkailemaan. Mentiin alapellon kautta hangen läpi ja tiellä otettiin vähän kevyttä ravia molempiin suuntiin. Koetin saada taavia venyttämään ja se oli jotenkin vähän haluton, voi olla eilisesti lihakset jäykkänä. Mut tallilla myös huomasin putsien kääntyneen ylösalaisin, sekin saattanee vaikuttaa.

Taaville tuli hikikin pintaan, vaikkei rankasti mentykään, joten tallissa heitin sille loimen selkään ja karsinaan lisää heinää. Annoin melassivettä ja K:n vierailua odotellessa laittelin heinäverkot valmiiksi ja siivoilin jäljet pois.

K vähän puuhaili Taavin kanssa porkkanan avulla ja kivaa näytti olevan. Sitten otin loimen pois ja vietiin Taavi ulos takaisin, se olikin loimen alla kuivunut kokonaan.


Poikien juttuja...

Tää komentaa mua?!

Taavia on käsketty odottamaan, kun K hakee lisää porkkanaa... :D

Pieni video loppuun kaksikon touhuista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.