maanantai 13. elokuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt...

Maastohan se tännään taas voiton vei. ;) Tarkotus kyllä oli mennä kentällä, mutta jo laitumella oli mahotonta ötökän elämää, nii en viittiny lähtä ees kenttäharjotuksia yrittää.

Jätkä oli kesäheilasa Hulmun kanssa laitumen takanurkassa kun menin sitä hommiin hakemaan. Onneks kaveri kuitenkin tuli minnuu vastaan, kenties herkkujen toivossa? Portillakaan ei tullu ongelmia kun tallin omistaja oli sopivasti lissäämässä vesiä laitumelle ja toimi portsarina. :)
 

 
Maastoon lähdettiin "ei oo kiire"-periaatteella. Allekirjottaneella kun alkoi tännään kesäloma :) Mentiin Taavin kanssa katsastamaan jo aiemmin löytämäni mehtäreitti, nyt vaan päätin katsastaa, että mihin asti polku vie. Tiehenhän se päätty, käännyttiin oikealle ja lopulta löydettiin ihan tutullekin tielle. :) Maisemat reitin varrella oli kauniit. kamera miulla oli kyllä mukana, mutta en viittiny kauheasti pysähellä kun ötökät kävi aina kimppuun. Maastopolku mentiin lähinnä käynnissä, mutta hiekkatiellä sitten ravattiin ja laukattiinkin. Taavi oli reipas ja laukkakin nous hyvin. :)

Muutaman ratsastuskuvan nappasin...



Miun luottamus Taavia kohtaan kasvaa kyllä päivä päivältä. Reissulla tuli vastaan kaikenlaista yllättävää, oli miehiä raivaussahojen kera, roskia(?) polttava mies pellolla ja puskasta lehahtavia lintuja sekä muutama auto. Yhenkään asian kohalla jätkä ei säikkyny. On se vaan hieno. <3

Tallissa annoin jätkälle vielä melassivettä (päivä ihanan aurinkoinen ja lämmin, lenkkikin kesti melkei 1 h 30 min) ja porkkanan. Pesin hiet pois, laitoin ötökkämyrkkyä, ötökkähupun ja sipasin turpaan vielä helosansolia. Sitten vein pollen laitumelle ja sielähän Hulmu olikin jo jätkää vastassa. :) 


Keskiviikkona meen taas Taaveilemaan. Toivottavasti ötököitä ois vähemmän, että pääsis vähän kentällekin hommiin.

-Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.