perjantai 18. syyskuuta 2015

Uudet menomonot ja talviasumukseen muutto


 
Ripellä kävi tänään uusi kengittäjä, koska oma kengittäjämme on sairaana ja hän suositteli tätä kengittäjää.  Erittäin ammattitaitoinen ihminen. Rippeä laitettiin reilusti yli kaksi tuntia ja sain paljon vastauksia minua askarruttaneisiin kysymyksiin (mm. kantojen aristukselle jne). Ripen kavioiden kanssa tehtiin aika isoja muutoksia, joten nyt pitää ottaa muutama päivä vähän kevyemmin, että hevonen saa totutella uusiin asentoihin.
Samalla myös selvisi, että Ripen lapojen lihaksisto on epäsymmetrinen eli se on säästellyt vasenta etujalkaa. Se on juuri se murheenkryyni, jossa on se sädemätä.

Eihän niistä vieläkään täydellisiä saanut, mutta paljon paremmat jo. Vaadittiin vähän enemmän rohkeutta, mitä edellisillä kengittäjillä on ollut. Ripen kaviot eivät missään nimessä ole olleet helpot laitettavat ja sen historia on vaikeuttanut asiaa entuudestaan. Kuuden viikon päähän sovittiin uusi kengitys. 




 
Rippe muutti tiistaina pihattomökkiin, kun tarhaosaan saatiin viimein hiekkaa. Se on ottanut mökistä ilon irti ja sen löytää useimmiten mökistä hengailemasta. Ulkona se käy lähinnä syömässä. Hah! Hyvä, kun on valinnanvaraa. Alkuun vähän pelkäsin, miten Pipsa ja Rippe tulevat taas juttuun, mutta yllättävän hyvin on mennyt ja tänään Rippe jopa huuteli Pipsan perään yksin jäädessään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.