lauantai 29. elokuuta 2015

Kuvahaaste

http://kavioilla.blogspot.fi/


Sain haasteen Takaisin Lähtöruutuun -blogista ja sen tekeminen on vähän venynyt. Piti kaivaa kaapista vanhat kovalevytkin esiin, sillä olen "pyyhkinyt" historian tältä koneelta Taavin kuoleman jälkeen. Kuvien laatu ei aina päätä huimaa, kun ei ole ollut sitä kunnon kameraa aina oikealla hetkellä käsissä. Mutta tunnelmat puhukoon puolestaan.

Yritin valita myös kuvia, joita tässä blogissa ei ole aiemmin nähty ja jakaa kuvia kaikkien hevosten kesken. Taavistahan on otettu eniten laaduikkaita kuvia ja niistä olisi jo yksinään saanut tehtyä tämän. Minusta on kuitenkin kivempi jakaa tässä muistoja ja kuvia myös muista hetkistä. 



ONNELLISUUS

Ihan varmasti yksi elämäni onnellisimmista hetkistä. Vaikkei kumpikaan kuvassa ole ihan hehkeimmillään. Kuvassa on itseasiassa kaksi haaveilemaani asiaa, jotka ostin samalla reissulla; Hai-saappaat ja Rippe.



RAUHALLISUUS

Kaulanarun kanssa pellolla. Elmon kanssa miettimistauolla 2011.



YSTÄVYYS

Tämä on yksi lempikuvistani Taavin kanssa.



MUISTOT

Isäni ja Elmo, vuosi taitanee olla jotakin 2007? Iskä on ollut mun heppahommissa kiinteästi mukana kokoajan. Nyt ei ole tosin vuosiin enää kiivennyt selkään asti. ;)



YRITTELIÄISYYS

Ekat lännenkisat molemmille, eikä oikein kokemusta koko asiasta. Hyvin me vedettiin. Taavi sai monta ruusukettakin ja oli todella pätevä lännenheppa!


LOHIKÄÄRMEYS


5 kommenttia:

  1. Aivan mahtava tuo viimeinen kuva! :D

    VastaaPoista
  2. Hihhih. :D Kovalevyn syövereistä löytynyt lohikärmes hymyilytti niin kovasti minua, että se oli pakko laittaa näytille tähän. Ja täytyy myöntää, että meinasin pari kyynelettäkin taas tirauttaa omalle lohikäärmeelleni ja sen muistolle. <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat! Tämän haasteen kuvia on ollut tosi kiva katsella kaikissa blogeissa jotka haastoin (ja tietty muissakin). :)

    VastaaPoista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.