lauantai 10. toukokuuta 2014

Muita ratsailla!



Onnistuin lyömään kyynärpääni erittäin kipeästi auton oven kulmaan sillä seurauksena, että käsi oli/on melkolailla ratsastuskelvoton. Onneksi Nenna oli tallilla innokas kapuamaan hetkeksi Taavin kyytiin, joten Taavi sai liikuntaa. Mukavaa myös itselle, kun näkee välillä hevosensa liikettä, kun joku toinen sillä ratsastaa.

Ihan hienostihan heillä sujui, tämä oli Nennan toinen kerta Taavin selässä ja ensimmäinen kunnollinen ratsastus. Molemmat laukat nousi ja Taavi liikkui ihan hyvin muutenkin. Vähän oli yhdessä kohtaa vasemman laukan kanssa hakemista, mutta pikkuohjeilla alkoi taas nostot sujua. Laukatkin jopa pyröivät kohtalaisesti, kun todella monen kanssa Taavi ei suostu laukkaamaan kunnolla. Se inhoaa puristusta ja jatkuvaa hoputtamista, selässä pitäisi vaan malttaa istua hiljaa ja puuttua vain tarvittaessa menoon. Kesti itseltäkin tosi kauan ymmärtää ja sisäistää tämä asia. Varsinkin, kun Taavin hitaus oikein provosoi siihen "jahtaamiseen". ;)


Muutama kuva Nennasta ja Taavista:










Täytyy varmaan jossain vaiheessa pyytää Noora taas antamaan Taaville kraniota. Oikean laukan pyöriminen on minusta taas hitusen huonompaa, josko ristiselkä on taas mennyt jumiin. Täytyy seurailla tilannetta, eikä se käsittely toki pahaa tekisi muutenkaan, kun Taavi on nyt liikkunut niin uudella innolla.
Tänään Taavi ei ollut polvineen niin jäykkä alussakaan, kun toissapäivänä. Ihan hyvin tuntui liikkuvan ja oli positiivisella mielellä. Lopuksi Taavi sai taas syödä tuoretta ruohoa, se alkaa vaan ikävän nopeasti näkymään sen olomuodossa. Huoh! Mut tuore ruoho on kuitenkin sitä parasta ruokaa.





2 kommenttia:

  1. Vau, taitaa olla aika passeli pari tämä tyttö ja hevonen! Näyttää kuvissa tosi rennolta ja silti reippaalta meno! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nenna on itsekin paljon ratsastanut, joten siksikin homma sujui melko kivasti. Taavi oli rento ja tyytyväinen. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.