maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesäkampauksia, sunnuntaiajeluja, hellettä



Tänään nappasin Ainon työmatkalta mukaani ja lähdettiin tallille. Aino teki Taaville taas hienon kesäkampauksen, vaikka kukat sitten matkan varrella lentelivätkin.

Taavi oli alkuun sitä mieltä, että on ihan liian kuuma lähteä töihin, mutta kun vauhtiin päästiin niin hyvin tuo jaksoi. Hiki tuli kuitenkin, kerrankin. ;) Minä koetin pysyä kaksikon perässä pyörällä ja kyllä siinä oli sotkemista siellä metsämaastoissa. Huh! Lämpömittarikin näytti +32 astetta, onneksi edes pieni tuulenvire kävi.







Lenkin jälkeen Taavi pääsi pesulle ja Aino syötteli sitä vielä pitkän aikaa nurmikolla. Sitten pestiin Taavin hampaat ja se sai iltapuuron. Puurosta tosin oli jäänyt osa syömättä, huomasin vasta, kun aloin pestä kuppia. Eikä kelvannut kuiva heinäkään verkoista vaan piti päästä nyppimään sitä olematonta vihreää tarhasta. 


Hetken jo sain sydämentykytyksiä, kun Taavi vain seisoi laitumella ja lepuutteli jalkojaan. Pitihän se käydä kylkiä tökkimässä ja ihmettelemässä, mutta ilmeisesti helle vain oli vienyt suurimmat mehut ja Taavi ihan vain lepäili ilman kipuja. Lääppimiseni jälkeen se lähtikin käpeksimään pihatolle pissalle, kun eihän sitä nyt ulos voi pissata. Roiskuu kintuille.




Maastolenkin lopuksi Aino ja Taavi ottivat vielä pari hyppyä, tässä taidonnäyte silmät kiinni! ;)

 Lauantaina Taavilla oli vapaa, käytiin illalla sitä K:n kanssa katsomassa ja harjailin sen pintapuolisesti, annettiin iltapuuro ja K syötteli sille vähän vihreää. Kun se sitten näki meidän lähtevän, niin se hirnui perään vielä! Hassu otus.

Sunnuntaina me oltiin äiteen kanssa sunnuntaiajelulla! Meillä oli niin mukavaa, tuoksuteltiin koivujen ihanaa tuoksua, kuunneltiin luonnon hiljaisuutta ja naurettiin Taavin ihanuudelle, kun se vei meitä niin vauhdikkaasti. Hyvä kun kurveissa malttoi kävellä. Käynti taas oli juuri sopivan hiljaista maisemien katseluun. Heh.


Aah, vähän lisää juuri siitä, kiitos...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.