maanantai 26. syyskuuta 2016

Syksyn värisiä




Tänään värväsin K:n tallille mun kanssa, että saisin edes muutaman kuvan vaahteroista ja Ripestä. Meidän hovikuvaaja Heli opiskelee toisella paikkakunnalla ja sovittiin kuvaustreffit vasta lokakuun puolelle. En uskalla ottaa riskiä, että vaahteroissa vielä silloin on lehtiä. Toivotaan että olisi.
Käytössä meillä oli ihan tavan pokkari vaan, mutta joukkoon oli eksynyt muutama oikeinkin kiva kuva. Käytiin myös juoksuttamassa ponia pellolla, mutta kuvien lataus oli sen verran takkuista, että laitan tähän vaan nämä ihanat syksykuvat teille katsottavaksi ja palaan muiden kuvien ja kuulumisten kanssa tuonnempana. Koska oikeasti pitäisi olla jo nukkumassa. Vuorokaudessa on liian vähän tunteja. 














9 kommenttia:

  1. Voi mahtavuus, mitkä värit! Älyttömän kirkkaanväriset lehdet vaahterassa. Rippekin on ihan "syksyvärinen" niin sopii hienosti syysmaisemaan. Minusta syksy on muutenkin vuodenajoista kuvauksellisesti paras. Valo ja värit ovat parhaimmillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aiva pakko saada kuvia, kun ajan tuosta tallille joka päivä. :) Todella kauniit värit.

      Poista
  2. Kuvat ovat todella kauniita ja inspiroivia! Annatko minulle luvan käyttää kuviasi mallina taulujen teossa, jos sattuu insipiraatio iskemään? Piirrän usein hevosia, mutta malli pitää olla :). Ja hyviä ja inspiroivia kuvia on usein vaikea malliksi löytää. JOs olet kiinnostunut katsomaan, millaisia tauluja ja hevosia maalailen, niin katso www.amalianateljee.vuodatus.net.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai ja mielelläni näkisin myös lopputuloksen jos innostut maalaamaan! :)Ihania maalauksia!

      Poista
  3. Aivan mahtavat värit ja kivat kuvat. Rippe niin terhakkaana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Rippe on ollut viimepäivinä melko pirteällä päällä. :)

      Poista
  4. Kiitos luvasta käyttää kuviasi maalausmalleina :) Aikataulu tässä asiassa on avoin, menee inspiraation ja jaksamisen mukaan, mutta kaikki työni laitan esille Amalian Ateljeen sivuille, joten sieltä niitä voi käydä sitten katsomassa. Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.