sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Ei ehkä kuitenkaan mahahaava



Ei taida olla Ripellä mahahaavaa, ainakaan lääke ei ole millään tavalla vaikuttanut mahan toimintaan. Oikeastaan päinvastoin, koska lääkäri suositteli jättämään kaikki muut valmisteet siksi aikaa pois. Maha ihan kirjaimellisesti räjähti, joten palautin ruokintaan hiivan jo tänään.

Muuten on kyllä oltu pirteitä ja hyvinvoivia. Perjantaina Rippe sai uudet kengät alleen. On se vaan onni, että on hyvä kengittäjä. Sellainen, joka jaksaa vastailla ja auttaa. Tekee siistiä ja hyvää jälkeä, eikä ole koskaan tarvinut perään soitella missään asiassa.
Rippe on kuulemma vähän hoikistunut lisää.. Todennäköisesti mahaongelmat sen tekevät. Lisäsin nyt sitten ruokintaan mukaan taas kaikki normaalit protskut ja kivennäset, kun ei niiden poisjättö mahaa ole rauhoittanut. 




Olenkin viimein onnistunut tekemään sellaisen sörsselin, jonka Rippekin kelpuuttaa. Jopa niin hyvin, että sen seassa menee suolakin. Ja heinät jätetää kesken. Rippe nimittäin yleensä valitsee väkirehujen sijaan heinän jos mahdollista. Että Hallelujaa. Tämä viiden tähden sörsseli sisältää 2dl kivennäistä, 2dl protskua, 1dl Animixin pellavajauhetta ja suolaa.  

Maahan tippuneitakin jämiä koetettiin syödä. Oli vähän kameran linssi suttuinen.

Eilen Rippe oli maastossa vetohevosena tuntsareille. Paria pientä käännösyritystä lukuunottamatta oli kuulemma mennyt hyvin. Rippe sai kunnolla lenkkeillä, kun se teki kaksi tunnin maastoa peräkkäin. Todella hyvä, koska itse en ole nyt viikonloppuna kerennyt sitä liikutella, kun meillä on ollut K:n synttärijuhlat.
Selän kerkesin perjantaina hieroa ennen kengittäjän tuloa auki ja siitä tulikin todella hyvä.En tiedä tekeekö cushing sen, että Rippe tuntuu todella herkästi kylmettyvän, vaikka sillä on jo aika pitkä karva. Sillä on nytkin ollut ohut loimi päällä lähes kaikenaikaa, ei viitsi millään olla joka toinen päivä hieromassa lihaksia. 


Menin tässä joku aika sitten Sisulla kentällä. Siinä on kyllä kiva hevonen, vaikka ulkomuoto vähän hämääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.