maanantai 17. maaliskuuta 2014

Uudet heinäviritelmät ja varatohveli käytössä

Hevosilla oli heinää vielä iltapäivälläkin tänään, kun eilen viriteltiin verkot uuteen uskoon. Tiheäsilmäiset verkot on viritetty molemmista päistään kiinni ja jätettu roikkumaan mahdollisimman ilmavasti. Ne pyörivät ympäri ja keikkuvat holtittomasti. Siinä on vähän pojille askaretta ja päiväksi on sitten jokaisella puolella, jotta kaikille riittää. Pihatossa on lisäksi kaksi isoa verkkoa täynnä heinää. Ne on olleet kaikkein vähiten suosiossa, eikä koskaan tyhjillään.
Tänään pojat sai illaksi vielä irtoheinääkin enemmän, kun ilma on pakkasen puolella. Taavi arkoi melko voimakkaasti kengätöntä kaviotaan, kun tarha oli jäätynyt muhkuraiseksi. Laitoin sille tohvelin ja huomenna pitäisi kengittäjänkin tulla käymään. On nuo varatohvelit vaan kätsyt!



Sunnuntaina me käytiin Taavin kassa lyhyt, mutta vauhdikas lenkki. Taavi liikkui tosi hyvin, rennon pitkää ravia ja hyvää laukkaa jaksoi pyörittää kokonaisen loivan ylämäen. Kotitielläkin taas tapansa mukaan innostui ravaamaan ja laukkaamaan. Taitaa olla asiat aika hyvin tällähetkellä. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.