sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Onnellinen ihminen kulkee usein vakaasti polkua, jota tuhat onnetonta väittää vääräksi.


 
Tässä teille paljonpaljon kuvia tältä päivältä. Taavi vain jaksoi harmillisen vähän pitää silmiään auki. Koetin kovasti rajata kuvien määrää, mutta näin siinä taas kävi.. Silti niitä on paljon. Toivottavasti jaksatte katsoa ja kommentoidakin. Ihana sää oli tänäänkin!
Marinakin pääsi muutamaan kuvaan, kun oli mukana lenkillä ja leikitytin sitä vähän pallon kanssa. On se hyvä, että edes joku leikkii tuolla heppojen pallolla. ;)

Kuvien lisäämisen kanssa sai taas taistella, joten jos kuvien välissä olevat tilat vähän heittelevät, niin koettakaa kestää. Niitä on tuskaa saada muokattua jälkikäteen. 

1. Taavi ja Mauno

2. Marina ja pallo

3.

4.
5.

5. (yksi suosikeista)
6.

7.

8.

9.
10. (yksi omista suosikeista)

11. (yksi omista suosikeita)

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18. (omia suosikkeja)

19. ystävykset maastolenkillä


20.

21.

22.

23.

24. (omia suosikkeja)

25.

26.

27.
28.
29.

30.
31.
32. Nautiskellen lenkin jälkeen
33. auringonpalvoja


Lopuksi vielä uusi rakennekuva! 
 
 
34.

10 kommenttia:

  1. Ääk, 11,16,15, 33, 27. Voi mahoton, kaikki on niin upean ihania! Ihan kuten Jessi mainitsi, Taavi sopii kyllä jokaiseen vuodenaikaan poseeraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi mahoton, mikä homma on koettaa valita edes suunnilleen säädyllinen määrä kuviä nähtäväksi, kun kaikki on niin kivoja ja ihania jajajaja. :D

      Poista
    2. JA tuo Ääk- oli "tehostesana" juuri sille valinnanvaikeudelle. Piti vielä selventää. On todella ihania kuvia :D. Saisinpa meistäkin mutta hovivalokuvaaja puuttuu.

      Poista
    3. Mulla on käynyt onni, kun mulla on halukas ja reipas kuvaaja. Jaksaa roikkua meidän mukana pitkin metsiä kuvaamassa pakkasellakin. :D

      Poista
  2. 19 ja 25 on mun mielestä kaikista kivoimmat kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Itsekin pidän niistä kummastakin. :) Minusta on aina mukavaa, kun ihmiset jaksavat kommentoida ja kertoa omat mielipiteensä. On hauskaa vertailla, millaisista kuvista kukakin tykkää.

      Poista
  3. Ihania kuvia! 19, 20 ja 31 oli mun suosikkeja, vaikka todella onnistuneita kuvia oli kyllä hurjan paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Noista vastavaloon otetuista tulikin yllättävän kivoja, niihin tuli ihanan lämmin sävy. Itse tykkään kuvista, joilla on tunnelma kohdallaan, kuten kuvassa 19 ja 20. Niistä hauskuus ja ilo välittyy katsojallekin, toivottavasti ainakin. Mun naama ainakin loistaa, kun hangon keksi. ;)

      Poista
  4. 20! Teillä näyttää olevan niin hauskaa, ja kuva on muutenkin kerrassaan loistava! :D Alkuun pähkäilin, että vaikeahan näistä on vaan yksi valita, mutta kyllä tuo nousi ihan ylitse muiden, aivan ihana. :)

    14, 29 ja 27, niissäkin on sitä jotain. Taavi on varsin hurmaava, te ootte hyvä pari! Näistä kuvista välittyy sellainen yhdessä tekemisen ilo, että ei voi olla hymyilemättä. Tätä kirjoittaessa kelasin sivun aina uudestaan ja uudestaan ylös ja tarkistin noita suosikkieni numeroita, ei kyllä tuottanut pettymystä tämäkään poseerauskuvapostaus! Vielä kun itse pääsisi joskus osoittelemaan kameralla yhtä kuvauksellista parivaljakkoa. :D Olisi ihana yrittää välittää kuvien kautta sitä luottamusta ja tunnelmaa, tässä sinun kuvaajasi onnistuu kyllä niin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykkään kuvasta 20, kun olen tarkastellut sitä enemmän ja nyt muistan tilanteenkin; olin ajatellut, että ravataan, mutta Taavi oli laukan kannalla ja sitten me sohellettiin molempia. :D

      Kiitos ihanista sanoista! Harmi, että välimatkaa on niin paljon (siis tosi paljon), me ollaan kyllä mielellään kameran edessä (tai no, Taavia moinen kyllä välillä kyllästyttää..).

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.