lauantai 2. marraskuuta 2013

räyh!


Tallilla vietettiin Halloweenia ja pukeutuminen piti olla teeman mukainen, tässä Taavin puku. Eikä olekin hurja lohikäärme? Kiitos kuuluu taas kerran Helille! Lisää kuvia on tulossa jossain vaiheessa.
Taavi meni puuttuvasta kengästä ja impparijalasta huolimatta tehtäväradan käynnissä, lempitehtävä oli tietenkin omenoiden poimiminen vesiämpäristä. Taavi totesi, että ratkaisee ongelman juomalla ämpärin ensin tyhjäksi. Kuinkas muutenkaan. :D

(Heli muuten ylitti itsensä ja talutti Taavin urhoollisesti tehtäväradan läpi ja lupasi tulla toistekin maastakäsin puuhaamaan Taavin kanssa, jee! Me odotamme innolla!)


10 kommenttia:

  1. Voi ei kuinka sulonen :D... Tai siis hirmuinen ;)!

    VastaaPoista
  2. Tää on hurrrjan hieno! Kerroppa kommentit pihatto kirjasta kun saat luettua. Että onko se kattava esitys mitä siitä on lukenut esittelyä niin vois ainakin luulla. Toivottavasti Taavin jalka parantuu hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kerron! Sen mitä kerkesin perjantaina vilkaista, niin oli kyllä ihan asiallisen kuuloinen kirja ja paljon hyvääkin tietoa, mm. kerrottiin miten uusi hevonen laitetaan laumaan jne.

      Poista
  3. Voi miten ihana! Mä en oo koskaan juhlinu halloweenia erityisesti mutta tuo ois paras tapa juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en muista juhlineeni juurikaan aiemmin Halloweenia, mutta tämä oli kyllä paras tapa. Pienellä porukalla omien hevosten kesken ja kaikille tehtävarata oman tason mukaan. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.