perjantai 14. kesäkuuta 2013

Uusi ostos ja hymyilyä videolla

Tänään Taaville saapui postissa ihana uusi juttu! Olen jo pidempään sellaista miettinyt ja himoinnut, mutten ole raaskinut ostaa (lisäksi tavallaan olen pitänyt sitä turhakkeena). Mutta nyt sellainen sitten meille muutti, tässä se on:


 
Meille saapui siis vaaleansininen lampaankarvaromaani. Koko hieman mietitytti, mutta ihan hyvä se on. ;) Taavin satulahan tuntuu olevan ehkä aavistuksen leveä sille nykyään ja lisäksi estesatulan alla lisäpehmuste ei ehkä ole huonoin idea (vaikkei satula ahkerassa käytössä olekaan). Ja kun olen tällaisesta haaveillut ja nimenomaan tässä värissä, niin en voinut vastustaa FB:n kirpparilla tekemääni löytöä.
Ja katsokaa nyt, miten se sointuu kauniisti silmien väriin (heh...) : 
 


 
Lisäksi K lähti tänään tallille Taavia moikkaamaan ja saatiin kuvattua videolle hymyilyä. Vähän se vielä välillä kestää, ennenkun Taavi suostuu hymyilemään, mutta kyllä se  selvästi jo tietää, mitä siltä odotetaan. Ja mitä enemmän toistettiin, sitä sujuvammin se suoritti. Ilahdutti myös huomata, että Taavi hymyilee, vaikka käskijänä olisi joku muukin (tässä tapauksessa K).
Muuten Taavi vietti vapaapäivän, kun ulkona oli niin kurja keli. Se olikin juuri makaamassa, kun mentiin. Pelkät korvat näkyivät ja karsinasta kuului hörinää. :D Nopeasti se nousi sieltä ja höristi vielä uudelleenkin. Se on kyllä ihan supersuloinen!

Tässä teille hymyilyä videolla:
PS: Uusimmassa Hippoksessa oli hyvä artikkeli Tuire Kaimion klinikasta, kannattaa lukea ja mielellään ajatuksen kanssa! :)


7 kommenttia:

 1. Ihana video! Rupesin itsekin hymyilemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Taavi saa kyllä helposti hymyilemään. :D

   Poista
 2. Rupes minuakin hymyilyttämään. Taavi on vallan ihana, hieno poika :D! saat olla ylpeä. Ja kieltämättä tuo sininen romaani sopii teille! se löysi kyllä oikeaan osoitteeseen, oikea löytö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, eikä hintaakaan sille jäänyt, kun 50e. Se on minusta halpa, kun romaani on ihan käyttämättömän näköinen.

   Poista
 3. Taitava Taavi!

  Osaisitko vinkata, mistä löytyisi hyvä ja kestävä naruriimu? Mulla on joku börjesin viiden euron lirpake mutta haluaisin kunnollisen sen tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tämmöinen: http://www.tallivaruste.fi/barefoot-juniper-riimu-suitset-3in1-p-1256.html

   Saisi kyllä olla vähän napakampi ja ei ehkä ole kovin sopiva siropäiselle Penalle, turpaosa on aika isoksi tehty ja muiden ominaisuuksien takia mahdotonta säätää pienemmäksi itse.. :)

   Itse varmaan tilaisin uuden naruriimun täältä: http://www.scanarab.net/verkkokauppa/product_catalog.php?c=68
   Nuo on napakoita ja kestäviä, mitä olen ihmisiltä kuullut suosituksia! Ja mikä parasta, sitä saa kaikissa ihanissa väreissä.... ;)

   Poista
  2. Kiitos! Unohdin tuon scanarabin ihan kokonaan, sieltä varmaan löytyykin kunnollinen!

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.