keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Loma ohi ja uudet kengät!

Taavin miniloma päättyi tänään, kun kengittäjä oli aamupäivällä käynyt lyömässä sille kengät. Eilen kävin viemässä tallille rahaa valmiiksi ja samalla moikattiin Taaviakin, se vaikutti ihan pirteälle ja hyväntuuliselle. Rapsuteltiin ja harjailtiin K:n kanssa sitä jokusen aikaa.

Taavi oli saanut alleen rollerikengät etusiin, katsotaan onko niillä mitään vaikutusta, tuskin haittaakaan.. Oli kuulemma käyttäytynyt ihan hyvin. Alkaa pikkuhiljaa noi töppöset jo muistuttaa kavioita. 


Pyöristetty roller-kenkä








Ja sama alhaaltapäin, jossa pyöristys näkyy hyvin


Ostin Taaville Agrimarketista säkin Progutia, sen pitäisi tasapainottaa suolen toimintaa ja rauhoittaa vatsaa. Sekoitin sen pellavapuuron joukkoon ja uusi maku oli ilmeisesti eksottinen, hyvin se puuro kuitenkin upposi. ;)

Naminami:



Laittelin Taavin käytsillä kuntoon ja päätin kokeilla länkkää tänään. Suojasin jalatkin varmuudeksi oikein kunnolla. Toi länkkäri on näin enkkusatuloihin tottuneen ratsastajan mielestä kamalan epäkäytännöllinen, se on iso, kömpelö kuljetella, hankalampi säilyttää, vaikeampi heittää selkään (ja se nimenomaan on sinne heitettävä) ja sen paikkaa selässä on mielestäni hankalampi arvioida.
Kolmatta kertaa selkään noustessa totesin, että myös jalustimien säätöhommeli on aika syvältä. Tyydyin sitten ratsastamaan liian pitkillä jalkkareilla, kun en jaksanut enää tulla alas säätämään niitä uudelleen. Mut oli se mukava istua, että ehkä se kuitenkin maastossa voittaa tavan enkkupenkin 6-0.

Käytiin aika pitkä lenkki Taavin kanssa, mentiin pääasiassa ihan noilla hiekkateillä ja parissa pehmeämmässä kohdassa oli ihan pakko ottaa kokeeksi myös vähän ravia ja laukkaa. Uudet kengät tuntuu pelittävän ihan hyvin. :) Selvästi oli virtaa ruunalla, kun muutaman kerran lenkin aikana piti pelätä ja säikkyä (tosin kovin lievästi Taavimaiseen tapaan), ilmeisesti siis loma tehnyt hyvää.
Välillä jäätiin syömään tienpientareelta vähän evästä, kun ei meillä ollut kiire mihinkään. Aurinko alkoikin jo laskea, kun palattiin takaisin tallille. 

 Vähän kuvia tältä päivältä:
Lännenratsu lähdössä töihin etujalat ristissä


Ei ole mustanaamio, vaan hirvikärpsyiltä suojautuva ratsastaja
näkymää selästä

herra harmaahapsi :)
PS. Olenkoa ainoa, jolla on ongelmia kuvien kanssa, ne menee aina väärään paikkaan ja nytkin tuolla on ihan turhia välejä joita en saa pois. Meinasi ihan vähän palaa hermot tän koko kirjotussysteemin kanssa, kun tuhraantuu turhaa aikaa edestakaisin venkslaamiseen. Et sori turhista väleistä yms. En vaan osaa. Ärr.

1 kommentti:

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.