keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Kuvakuulumiset



Eipä ole tullut blogiin kirjoiteltua. Poni on kyllä liikkunut ihan ahkerasti ja kaikkea pientä on tapahtunutkin, mutten ole saanut aikaiseksi tulla kirjoittamaan blogin puolelle mitään. Lääkitystäkin nostin hiukan tässä taannoin, eikä poni regaoinut siihen ollenkaan negatiivisesti. Se syö nyt 1,25 tablettia. Lisäksi Ripen loimitusta on vähennetty, kun karva alkaa olla pidempää. Se saa olla sisällä nakuna ja ulkona vain yksi loimi (jota saakin sitten vaihtaa jatkuvasti, kun lämpötila heittää parin päivän välein). Tiedä sitten vaikuttiko lääkitys vai oliko ponilla ollut kuuma, mutta se on piristynyt ja juo vähemmän nyt. 

Loput kuulumiset pikaisesti kuvien muodossa.

Yhtenä päivänä vein ponin kävelylle narun päässä.. Onneksi oli naru turvan päällä, kun poni oli täynnä heliumia. 


Pimeys ei ole meitä lannistanut, hyvän otsalampun kanssa lenkit ovat paikoin olleet kovinkin tunnelmallisia.


Emmikin pistäytyi Ripen kanssa maastoilemassa, vaikka vielä hetki sitten vannoi, ettei maastoile enää ikinä. Hyvä Emmi!


Tallin heinä on niin älyttömän ihanan näköistä, melkein tekisi itsekin mieli maistaa.


Meillä kävi myös itsenäisyyspäivänä kuvaaja paikalla, joka otti Ripestä hienoja kuvia. Palaan siihen myöhemmin. (Kuva: Kristä Heikkilä) 

Ja sitten tämä... Tasatukka nörttilook. Ei ole nyppmistä nähnyt tämä pehko, mutta saa kelvata. On kuulemma söpö.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nooh... Ehkä siihen silmä tottuu. :D Aika nopeasti alkaa leikkuujälki tasoittua, oon kyllä ohennussaksilla vähän latvoja napsinut jälkikäteen (ei ollut sellaisia, kun tuli kimmoke parturoida).

      Poista
  2. Kivoja kuvia! Tuosta otsalamppumaastosta tuli mieleen ihan vanhat ajat, kun Josen kanssa mentiin ympäriinsä illanpimeydessä otsalampun loisteessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäkin on ihan oma tunnelmansa. Minä jopa odotan otsalamppumaastoja, kun illat alkaa pimetä, varsinkin kun lumet tulee. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.