lauantai 10. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivän kuvia

Kuvasta kiitos Krista Heikkilä


Tässä näitä kuvia, jotka on otettu itsenäisyyspäivänä. Aivan ihania ja todella onnistuineita. Varsinkin tuossa ylimmässä kuvassa on aivan mahtava valaistus! Kyllä huomaa, että paljon kuvanneella ihmisellä on tietynlaista silmää löytää sattumaltakin hienoja valoja ja varjoja kuviin.

Jätin vielä osan kuvista myöhempää kuvituskuvatarvetta varten jemmaan. Ja irtojuoksutuskuvia Sisun kanssa en ole vielä saanut.

Oikeastaan Rippe päätyi kuvattavaksi hyvinkin nopealla aikataululla, kun Sisun Emmi oli sopinut kuvaajan kanssa sopivan ajankohdan ja ilmoitti siitä minulle tyylillä "tule nyt tallille jos haluat ponisi kameran eteen". Onnea on asua lähellä tallia.


Kuvasta kiitos Krista Heikkilä


Kuvasta kiitos Krista Heikkilä


Kuvasta kiitos Krista Heikkilä


Kuvasta kiitos Krista Heikkilä


Kuvasta kiitos Krista Heikkilä

8 kommenttia:

  1. Vau! Ainakin tuo ylin on taianomainen! Onko tuollaiset kuvaajat kalliita...? Olisihan se kiva saada maalausta, canvasta ja valokuvia omasta hevosesta mutta joskus tulee raha vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin hieno, kuvaaja huomasi sen kohdan ihan sattumalta! Harmi, etten tajunnut pyytää enempää pönötyskuvia siinä samassa kohtaa. Emmistä ja Sisusta otettiin siinä todella hienoja kuvia!

      Itseasiassa ainakin nämä kuvat sain käyttööni ihan ilman maksua. Jos olet tästä Kymenlaakson kulmilta, niin kannattaa ottaa Kristaan yhteyttä, hän kuvaa mielellään ja hinnasta varmasti pääsee sopuun.

      Poista
    2. Krista kiertää ainakin toistaiseksi ihan omaksi ja kuvattavien iloksi ilmaiseksi uutta kalustoa sisäänajamassa ja "portfoliota" keräämässä, ainakin tässä Kymenlaakson alueella. Kuvien toimitusvarmuus ja -aika riippuukin sitten siitä miten on aikaa ja intoa istua photoshopin ääreen ja purkaa rästijonoa, kyllä ne irtojuoksutuskuvatkin sieltä on tuloillaan ;)

      Tuo maaginen valo kyllä tuli niin yllättäen että itseäkin jäi harmittamaan, ettei sitä sitten enemmänkin keksitty hyödyntää..

      Poista
    3. Minä maltan kyllä odottaa kuvia - ei kiirettä sen suhteen. ;) Ja me kyllä pönötetään mallina toistekin!

      Aivan mahtava oli kyllä tuo valo. Pitää yrittää toisella kertaa saada samanlainen valo osumaan. Eihän se tosin koskaan tekemällä onnistu.

      Poista
  2. Upeita kuvia, etenkin tuo ensimmäinen! :o <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. :) Aurinko paistoi juuri sopivasti kuusiaidan rakosesta. :)

      Poista
  3. Hienoja kuvia, Rippe on kyllä kauniin värinen poni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä ja nyt karvakin melko siisti jo. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.