torstai 30. kesäkuuta 2016

Rippe irtohypytyskujalla ja teoriaponina



Ripen viikkoon on mahtunut monenlaista puuhaa. Maanantaina oltiin tunnilla. Teemana oli vastalaukat ja suora hevonen. Melko vaativa ja haastava tunti kaikinpuolin ja tunnin lopussa oltiin molemmat todella väsyneitä. Saatiin taas monta uutta ajatusta ja onnistumisiakin tuli jokunen. Kokeilussa oli uusi estesatula, se on hiukan kapeampi ja ehkä siten sopivampi. tarkoitus olisi sitten luopua koulusatulasta jos tämä käy selkään paremmin.

Tiistaina käytiin melko kevyellä maastolenkillä, eniten käyntiä, mutta myös muutama ravipätkä ja yksi kunnon laukkapätkä ratapohjalla. Poni tykkäsi kovasti.




Keskiviikkona oli vapaapäivä, mutta olin ajatellut kylvettää ponin. Tuurasinkin sitten leiriohjaajia ja Rippe sai toimia leirihevosena hetken, teoritunnin aiheena tietenkin hevosen pesu. :) Hyvin se malttoi ja jaksoi, kun useampi lapsi hääräsi ympärillä pesemässä ja selvittämässä häntää. Tuli puhdas poika.

Tänään olikin sitten taas teoriassa irtohypytystä ja käytin tilaisuutta hyväkseni. Rippe hyppäsi myös toissaviikolla irtona kujassa, mutta siitä ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Askeleet ei sopineet, poni oli löysä ja ilma surkea. Nyt Rippe oli paljon paremmin tehtävien tasalla ja loppua kohden se tuntui ihan innostuvan. Viimeinen hyppy oli onnistunut ja poni hyppäsi notkeasti, esteen korkeus 80cm.
 



Harmi vaan, että kännykkä pilasi videon jostain syystä kokonaan. Onneksi hyppy edes jotenkuten vielä näkyy, kun tajusin pelastaa videon youtubeen. Aluksi se siis toimi hyvin, kunnes kännykkä ei halunnut enää toistaa sitä ollenkaan. Jäljelle jäi huonosti näkyvä suttuinen videonpätkä.

Äänet kannattaa laittaa pois jos ette halua kuulla lopussa kovaäänisiä omistajan riemunkiljahduksia. :D



Loppuun vielä kuva Ripestä ja fanilaumasta sen ympärillä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.