torstai 10. maaliskuuta 2016

Tallilta saatuja kuvaterveisiä

Rippe eilen lenkillä

Ihanat tallikaverit ja henkilökunta eivät ole unohtaneet ilahduttaa minua kuvaterveisillä. 

Rippe-ikävä on valtava, mutta onneksi saan vähän lievitystä siihen kertomuksista ja kuvista. Rippe on ollut vähän ihmeissän vieraista ihmisistä sen ympärillä mutta oli sitten kuitenkin uskaltautunut antamaan Elinalle ihan hyvät kyydit lopulta. ;) Se on uusien ihmisten kanssa vähän epäileväinen alkuun. Emmille se oli hörähtänyt iloisesti, kun Emmi meni siivoamaan tarhaa. Lähempänä se oli kääntänyt perseen ja kävellyt pois. Väärä ihminen! :D Sitten se oli napottanut portilla kuin odotellen, että milloin sen oma ihminen (tai tallihenkilökunta) tulee.

Huomenna sillä on kengitys ja jos päänsärky antaa myöten, niin yritän ainakin käydä nopealla tervehtimisreissulla. Jos K siis suostuu viemään minut, olen ollut aika tiukassa kotivalvonnassa viime päivinä. Heh.. ;)

Olo on tällähetkellä jo parempaan päin, kunhan tämä spinaalipäänsäärky ja lievä huimaus kokonaan lakkaisi. Välillä pystyn olemaan jo pidempiä aikoja pystyssä ja välillä pääsen hädintuskin edes vessaan ilman tunnetta, että pää räjähtää. 



Rippe aamupalalla tänään

2 kommenttia:

  1. Selvisikö, mikä huonovointisuuden aiheutti? Ihan järkyttävää, miten sinua nyt koetellaan. Toipumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole selvinnyt mitään selkeää syytä. Tänään soittelin verikokeista ja sain soittoajan maanantaille. Sittenkään kaikki tulokset tuskin ovat tulleet. Bakteereja oli virtsassa ja mahdollista munuaisaltaan tulehdusta nyt on hoideltu. Tulehdusarvot huiteli tiistain verikokeissa vielä yli 120... Ja kiitos! Kyllä sen ylämäen joskus tarvii alkaa..

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.