maanantai 12. lokakuuta 2015

pikaisia kuulumisia



"sinä olet palsternakka ostoslistalla
jonka makuu ei oo helppoo kuvailla
mut josta aina kaunis tuoksu käsiin jää
ja se ruokkii sen joka on niin nälissään"

Kiirettä on pitänyt, olen tehnyt töissä pitkää päivää ja koettanut käydä katsomassa Rippeä edes noin joka toinen päivä. Muulle ei sitten olekaan juuri jäänyt aikaa tai energiaa. Onneksi työtahti nyt hieman rauhoittuu.

Kun en ole päässyt Ripen luokse nyt joka päivä, olen ikävöinyt sitä aivan valtavasti. Tallipaikka-asiaa pohdittiin ja laskettiin hartaasti, mutta ei siitä mitään tulisi. Omat työajat ja pitkä matka ei vaan ole mitenkään onnistunut yhtälö, enkä minä kestä olla erossa ponistani esim. puolta viikosta.
Toisaalta se on kovin harmi, sillä Rippe on ihan hyvin viihtynyt ja ystävystynyt tamman kanssa. Epäreilua on kyllä erottaa heidät hetken päästä, mutta tässä asiassa on pakko olla vähän itsekäs.

Rippe kuraili melko voimakkaasti tässä vähän aikaa sitten ja vaikutti jopa vähän happamalta. Kasat olivat kyllä kiinteitä, mutta se piereskeli kuraa. Mietin pitkään sitä syytä, kunnes luulen keksineeni syyllisen. Vitamiiniliuos. Se lisättiin heti muuton jälkeen, joten se on todennäköisin syy kurailuun. Katsotaan nyt, rauhoittuuko maha. Ainakin tänään poni tuntui olevan pirteämpi jo, eikä takajalat olleet kurapaskassa.

Muuten kuuluu ihan sitä samaa kun ennenkin, maastoiltu on pitkiä lenkkejä ja tänään eksyttiin tallin viereiselle sänkkärille vähän ravailemaan. Rippe vaikutti ihan hyvältä, vaikkei oikein malttanut keskittyä, kun piti kokoajan vilkuilla tamman perään.

Vielä me ollaan senaikaa täällä, että tammalle löytyy joku muu kaveri. Kengitys meillä on kuun lopussa omalla tallilla ja tietenkin olisi aina parempi jos sitä ennen Rippe pääsisi muuttamaan. Mutta katsellaan, miten hommat etenee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.