lauantai 14. kesäkuuta 2014

Sitä samaa mitä aina (+ Effolin geeli sai tyrmätstuomion)

Pelottavat poninsyöjäpaalit, Marinakin urisi niille, joten ei voi olla turvallista!

Loppuviikko on ollut melko kiireinen, koska meillä on ollut vastuulla myös yksi hoitokoira. Ollaan asuttu koiran kotona, koska omistajat ovat reissussa ja meillä on kotona  ne marsut. Työpäivän lisäksi, kun koettaa jakaantua marsuille, Taaville ja koiralle, niin kiirettä saa pitää.
Taavin maha on ollut nyt tasaantumaan päin ja se on muutenkin ollut ihan ok. Tänään siitä kuitenkin alkoi jo naamasta nähdä, että sitä taitaa kyllästyttää töiden teko ja hoppuilu tallilla, kun en ole kerennyt niin paljon sen kanssa puuhaamaan. Täytynee siis vähän rauhoittaa tilannetta ja ajattelin pyytää Nooran mahdollisesti hieromaankin Taavin läpi. Se on tehnyt niin ahkerasti hommia, ettei olisi ihmekään jos jumeja löytyisi.



Krooh, on se rankkaa lenkin jälkeen..


Ollaan maastoiltu ja tänään sitten ajattelin pitkästä aikaa käydä kentällä vähän jumppaamassa. Homma hiukkasen meni pipariksi, kun samaan aikaan oli muitakin kentällä ja keskittymiskyky varsinkin Taavilla puolittui. Se mm. vei minua laukassa kohti toista hevosta aivan tyynenä jne. :D
Noh, mentiin sitten tilanteen mukaan, pistin kuolaimettoman säätöä astetta kovemmalle ja paljon peruutus-ravi siirtymisiä, jotta Taavin on pakko keskittyä laittamaan jalkoja oikeaan järjestykseen. Tulos ei ollut todellakaan yhtä mahtava, kun edellisellä kerralla (jolloin sain niin kauniin myötäyksen ja hyvää ravia), mutta menetteli kuitenkin. Kuolaimettoman säätäminen toi Taaviin lisäryhtiä, mutta toisaalta se myös painui helposti sitten seuraavassa hetkessä liian alas. Kiitin kuitenkin kaikesta pyöreämmästä olotilasta.

Loppua kohti parani ja saatiin ihan kivojakin pätkiä, mutta vähän tästä nyt jäi sellainen puolinasen tekemisen meininki.

Vein Taavin vielä syömään kentän taakse, jotta ei aina vaan viskata suoraan tarhaan hommien jälkeen. Samalla itse niitin vuohille ruohoa aikani kuluksi.

Tekisi mieli huomennakin mennä kentälle rauhassa puuhaamaan, mutta en ole periaatteesta mennyt kentällä kahta päivää peräkkäin.. Äh, hankalaa. Täytyy katsella mitä Taavi huomenna tuumaa ja mennä sitten sen mukaan joko ajolenkille tai kentälle.




Ainiin, Taavi ei voi sietää sitä Effolin geeliä. Vaikka siinä mainostetaan, että se sopii myös herkälle iholle, niin häntä viuhtoo ja korvat menee päätä pitkin. Se ilmeisesti kirvelee. Ollaan siis siirrytty takaisin viime kesänä ihan hyväksi havaittuun Helosaniin, johon lisään tervatuoksua. Karvaan saa sentään suihkuttaa Effolin suihketta.

Klinikka-aika hammashuoltoon on myös varattu juhannuksen jälkeiselle viikolla. Saas nähdä, miltä suu nyt näyttää Olisi muuten voinyt lykätä heinä-elokuullekin, mutta minusta (ja jopa K:sta) Taavi syö taas huonommin.

2 kommenttia:

  1. Meilläkään ei annettu laittaa tuota geeliä, suihke menee juuri ja juuri. Meillä rikkinäisillä alueilla on käytössä helosan ja muuten pikiöljyseos, sitä Masa ei anna kuitenkaan laittaa rikkinäiselle iholle. Epäilen, että sekin kirvelee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo effol tuntui kirvelevän ihan omaankin ihoon, joten en ihmettele. Elmo ei aikanaan sanonut mitään, mutta se nyt ei ylipäätään paljon sanonut mistään tuollaisista mitään.

      Parhaimmaksi olen tosiaan havainnut ton helosanin, suojaakin ihan yhtä tehokkaasti. ;)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.