tiistai 17. kesäkuuta 2014

Rentoa oloa, kotikutoista hierontaa ja koirakavereita



Toissapäivänä pidin Taavilla vapaan, kävin hakemassa sen harjauspaikalle ja kokeilin, että sietäisikö se pientä hierontaa. Kävin koko hevosen pintapuolin läpi, satulavyön kohdalla oikealla oli selvästi jotain jumia ja samoin ristiselässä vasemmalla puolella. Niitä hieroin sitten varovasti vähän enemmänkin. Taavi tuntui vähän ihmettelevän, mutta muisti välillä nauttiakin.

Hieronnan jälkeen käytiin vielä kentän takana syömässä tuoretta, kun siellä on kaikkia erilaisia kasveja paljon. Tämän jälkeen heitinkin Taavin jo takaisin ulos. Kyllähän siinä aikaa vierähti ja joskus on ihan hyvä vaan puuhailla hevoselle mukavia asioita. Lisäksi meillä hoidossa oleva hoitokoira vie melko paljon aikaa ja erityisesti energiaa, joten otetaan sitten Taavin kanssa välillä kevyemmin. Se tuntui tosiaan olevan jo sen tarpeessakin.




Erittäin tumma ja kaukaa otettu kuva kännykällä, mut sieltä se laukkaa! :)


Hieronta ja rento yhdessäolo palkitsi heti seuraavana päivänä, kun Taavi laukkasi laitumen peränurkasta, kun huusin sitä. Tuntui todella mahtavalle. Se lähti mielellään mukaan ja vapaapäivä oli tänäänkin tiedossa. Meillä oli hoitokoira mukana tallilla ja Arttu näki varmaan ensimmäistä kertaa hevosen. Se olikin jännää, onneksi Taavi ei haukahduksistakaan välitä.
Syöttelin sitä hetken ja harjailin pahimmat liat pois, putsasin kaviot ja sitten ruokittiin Taavi ja Väinö. Olen joutunut tiputtamaan ennestään pientä puuromäärää, kun se ei meinaa oikein upota. Mutta pakko on oluthiivan ja nivelaineen takia saada joku puuro, mihin sekoittaa. Taavi syö siis tällähetkellä vain kourallisen Greenlinea.

Josko sitä tänään jo tehtäisiin jotain uusin voimin kumpikin, kun ollaan saatu levätä. Jos tuolla mitään tarkenee tekemään. Huh! 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.