torstai 23. toukokuuta 2013

Viikon tapahtumia + Sannin vierailu

On ollut vähän kiirettä ja tekemistä, etten ole blogiakaan kerennyt päivitellä. Taavi tuntuu olevan hyvässä kunnossa nyt, se on pirteä, iloinen ja on moneen kertaan tarjonnut jopa sitä vasenta laukkaa (kaksi viimeistä kertaa ylämäkeen!).
Tiistaina Taavilla kävi aamulla kengittäjä ja nyt sillä on jokaisessa jalassa ne rolleri-kengät, pitäisi auttaa vinokoipea, että saa pyöräyttää jalan maasta irti missä asennossa tahansa. Ei Taavi ole ainakaan moittinut. Sillähän oli jo viime kesänä edessä samanlaiset, nyt laitettiin sitten polven takia taaksekin.

 Viime kesän kengistä kuvat: 









Tiistaina käytiinkin aika rauhallinen lenkki, vaikkakin ihan hyvänpituinen, latupohjaa pitkin pehmepohjaiselle hiekkatielle. Siellä otettiin vähän laukkaa ja ravia ja sitten taas metsän läpi kotiinvievälle hiekkatielle. Pysähdeltiin syömään moneen otteeseen ja syötiin niin kauan, kunnes ötökät löysivät meidät.
Taavin ötökänsyömät ovat jo hyvin parantuneet eikä niitä ole ainakaan minun mielestä tullut enää lisää.

Keskiviikkona Sanni tulikin pitkästä aikaa Taavia moikkaamaan. Olin kysynyt Heikki-hepan lainaan, että päästään yhdessä maastoon. Taavi tuli iloisesti höristellen portille ja hämmästyi, kun Sanni ottikin hänet. Eikä olisi oikein Sannin matkaan lähtenyt, kun minä otin Heikin. Kyllä se sitten ihan hyvin sujui, eikä Taavi tuntunut Sannia yhtään vierastavan. Varmasti muistaa viime kesältä ja syksyltä. :) 





 

Käytiin sama lenkki, kun tiistaina. Taavi on kuulemma pirteämpi ja iloisempi olemukseltaan ja liikkuikin paremmin. Karvakin sillä on niin kiiltävä nyt ja Sannikin oli sen ulkomuotoon tyytyväinen.
Meillä oli tosi hauskaa ja Sanni lupasi tulla toistekin Taavia liikuttamaan jos tarvetta on. Nyt taas varmaan uskaltaisin sitä enemmän antaa, kun maha yms. on saatu kuntoon, eikä joka päivä tarvitse sitä asiaa niin miettiä.
Lenkin jälkeen meinasin ensin, että jätetään hepat sisään, mutta Taavi pyöri karsinassa puuron syömisen jälkeen, joten heitettiin pojat vielä pihalle. Taavilla olikin kova kiire puuhailemaan kamujen kanssa, joten varmaan ihan hyvä ratkaisu. :)







Torstaina Taavilla oli vapaa, kun mulla oli hieroja töiden jälkeen ja ilmakin huono. Huomenna olisi tiedossa kesäkukkien ostoa ja jos sen jälkeen aikataulu ja jaksaminen antaa myöten, niin Taavikin pääsee lenkille.

Viikonloppuna lähdetään K:n kanssa keräämään Taaville nokkosia talveksi, ne ovat nyt parhaimmillaan!

2 kommenttia:

  1. Mitkä nuo Taavin suitset ovat nimeltään?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taavilla on Orbitless Bridle-kuolaimettomat. Ne saa kiinni mihin tahansa suitsiin, samalla tavalla, kun kuolaimet. :)

      Tilattu täältä: http://paivolantila.valmiskauppa.fi/orbitless-bridle-c-37.html

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.