keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Tää voi oikeesti mennäkkin vielä hyvin Musta tuntuu et nyt on vaihe syvin


Koska näyttää siltä, että Rippe selviää, niin uskalsin ostaa sille uuden sadeloimen. Näillä sademäärillä sille todella olikin tilausta. 100g ja 1200d vahva pintakangas. Muutenkin loimi vaikutti oikeinkin hyvältä. Kaulakappalekin meni kiinni ja tilaakin jäi. Muut loimet kyllästin, kun sain ne kuivaksi uuden loimen ansiosta.

Ensiviikon torstaille on varattuna kontrolliröntgen ja kengittäjä laittaa sitten samantien kaviot kuvien mukaan. Pulssi on jalasta rauhoittunut, mutta se on vielä aavistuksen lämmin ajoittain. Roisin näköisiä poimuja kavio pukkaa esiin kasvaessaan. Huh. Puukenkien kanssa Rippe on kävellyt oikein hyvin, jopa liiankin hyvin. Heh. 





Se on liikkunut välillä kahdella jalalla, välillä neljällä ja välillä kaikki jalat ilmassa. Toistaiseksi on sovittu, että tuntipäivinä Rippe tulee sisään tuntien alussa. Se on hillunut jonkin verran portilla iltasella, joka ei tässä vaiheessa olisi oikein toivottavaa. Onneksi asioista on voinut sopia ja talli on joustanut.

Myös ne kaikki pitkään vaivanneet epämääräiset könkät karsinasta poistuttaessa on hävinneet nyt eli joku ratkaisu niihinkin on, eikä tilanne tällähetkellä ole yhtään niin epätoivoinen.






6 kommenttia:

  1. Wow!! Huippu nätti loimi :) Rippe on stara , joten kuviot on kohdillaan :)
    Hienoa kuulla , että parempaan päin . Terveyttä tuleviin päiviin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän piristystä tallinpitäjänkin arkeen. :D Ja kiitos, toivotaan, että hyvä suuntaus jatkuu!

      Poista
  2. Haha, ripellä on aina aika huikeat kuosit loimissa :D
    Toivottavasti röntgenissä tilanne hyvä, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää olla, ei me mitään tylsiä loimia jakseta katella. :D Hyviä uutisia kuvista täälläkin odotellaan. Poni alkaa puhkua energiaa jo - olisi kiva päästä vaikka taluttelemaan pikkuhiljaa.

      Poista
  3. Ihana loimi! Mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentin julkaisu vähän kesti, kun en huomannut sitä, anteeksi!

      Loimi on briteistä, Ruggles oli muistaakseni kaupan nimi. Paketti tuli viikossa kotiovelle eli kauppa oli ainakin luotettava ja nopea. :)
      Loimi on ollut todella hyvä käytössa!

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.