keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Yksi väsynyt matkustaja..

Ollaan oltu reilu viikko matkoilla. Kävimme Norjassa autolla ja tälläkertää päämääränä oli Lofootit. Viimevuonnahan me käytiin siellä ihan pohjoisessa.

Matka kesti 9 päivää, pituutta kertyi reilu 3600km ja lisäksi lauttamatka
Lofooteilta Bodøhon. Kyllhänä siinä istumista oli, mutta myös todella mahtavia maisemia. Alkuun keli oli sateista, mutta onneksi kirkastui sitten pariksi viimeiseksi päiväksi. 











Tänään palattiin kotiin ja kävin heti tallilla katsomassa, miten Rippe jakselee. Hyvin sitä oli hoidettu (tietenkin!) ja se oli pirteä itsensä. Se pääsikin yöksi sisään Hemulin seuraksi.

Rippe ei vastannut huuteluihin, niinkuin normaalisti. Se nyppi heinää verkosta ja mulkoili kyllä minua siinä samalla. Kun menin portille se suvaitsi jopa hörähtää tervehdyksen ja alkoi sitten taas syödä. Lähdin kävelemään sitä kohti riimun kanssa, niin Rippe söi heinäverkosta ja höristeli samalla koko matkan. Hah. Se on niin hauskan puhelias aina.

Huomenna vielä Ripellä käy lomahoitaja Jenna puuhaamassa sen kanssa, koska meillä on vielä paljon muuta hommaa (kuten marsujen hau kotiin hoitopaikasta jne.), mutta sitten pääsen taas viimein viettämään aikaa Ripen kanssa. Olen ikävöinyt sitä kovasti.


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Norja on niin upea paikka! ♥ Jos täältä jonnekin pitäisi muuttaa niin sinne. Loimi muuten näytti tosi hyvältä Ripen päällä! :) Pitänee varmaan itsekin hommata sellainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, minä niin muuttaisin Norjaan jos johonkin tarvitsisi muuttaa ja olisi rahaa.

      Loimi oli todella hyvä! kunhan ilmat viilenevät, niin se täytyy testata paremmin käytössä, nyt on vhän turhan lämmintä Ripellä muutenkin. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.